Media

Varmt välkomna till Strängnäs AMS och Strängnäs motorstadion. Vid våra större tävlingar erbjuder vi pressrum, presskonferenser och resultatrapportering. Presschef finns då på plats för att hjälpa till med intervjuer av förare, funktionärer eller information om arrangemanget.
Vill du som aktör anordna en egen presskonferens i motorsport-anda? Kontakta kansliet för mer information, kontaktuppgifter finns nedan.

Gällande förfrågan om mediaackreditering till SAMS tävlingar, träningar och event, vänligen kontakta kansliet:
kansli@strangnasams.se
Tel: 0152 – 705 77

 

 

SM/RM/JSM i Rallycross 12 maj
Strängnäs Motorstadion

Var med när Sverigeeliten tävlar om viktiga poäng i årets SM/RM säsong och när historiska rallycrossbilar tar plats på startplattan.

Deltagande klasser som kör om SM-titeln är Klass 1(SN) och klass 2(2400cc) samt JSM. Vi kommer även att köra RM för klass 2150 samt inbjudningsklassen Rallycross Historik.

För ackreditering till tävlingen; uppge följande uppgifter i ett mail och skicka det till kansli@strangnasams.se

  • Publikation, typ av media (radio, tv, tidning ,webbtidning, övrig media)
  • Namn och telefonnummer till reporter.

Varmt välkomna!

Vänliga hälsningar,

Thord Söderberg Mediavärd, 0739769964

Kansli, Strängnäs Motorstadion Tel; 0152-70577 E-postadress: kansli@strangnasams.se

Vägbeskrivning;

Motorstadion är beläget ca. 7 km. väst om Strängnäs. För trafik från Eskilstuna och Göteborg på E 20, ca. 13 km efter passering av Kjula, tag av vid avfart 135 mot Härad och Motorstadion, följ sedan skyltningen fram till stadion.

För trafik från Stockholm på E 20, ca. 7 km efter passering av Strängnäs, tag av vid avfart 135 mot Härad och Motorstadion skyltningen fram till stadion.

Särskild pressparkering hittar ni mittemot depåinfarten, det är också via depåinfarten ni når banan och presscenter som finns i klubbhuset.