Media

Varmt välkomna till Strängnäs AMS och Strängnäs motorstadion. Vid våra större tävlingar erbjuder vi pressrum, presskonferenser och resultatrapportering. Presschef finns då på plats för att hjälpa till med intervjuer av förare, funktionärer eller information om arrangemanget.
Vill du som aktör anordna en egen presskonferens i motorsport-anda? Kontakta kansliet för mer information, kontaktuppgifter finns nedan.

Gällande förfrågan om mediaackreditering till SAMS tävlingar, träningar och event, vänligen kontakta kansliet:
kansli@strangnasams.se
Tel: 0152 – 705 77

 

Finalen RallyX Nordic 23 september Strängnäs Motorstadion

 

Strängnäs ams står som värd för finaltävlingen i RallyXNordic Lördagen 23 september 2017 på Strängnäs Motorstadion. Det kommer att bli spännande dueller om de åtråvärda poängen för de tävlande i klasserna Super Car, RX2 Super Car Lites samt SN Klass 2 2400cc Touringcar och Super 1600cc . Det är de bästa förarna i de värsta bilarna med en effekt från 300 hk till 600 hk. Strängnäs Motorstadion tillhör en av de mest populära rallycrossbanorna i Sverige bland förarna och den mest publikvänliga.

För ackreditering till tävlingen; uppge följande uppgifter i ett mail och skicka det till kansli@strangnasams.se :
– Publikation, typ av media (radio, tv, tidning, webbtidning, övrig media)
– Namn och telefonnummer till reporter

Varmt välkomna!

Vänliga hälsningar, Thord Söderberg Mediavärd, 073-976 99 64 Kansli, Strängnäs Motorstadion Telefon: 0152 – 705 77 E-postadress: kansli@strangnasams.se

Vägbeskrivning: Motorstadion är beläget ca 7 km väst om Strängnäs. För trafik från Eskilstuna och Göteborg på E20, ca 13 km efter passering av Kjula, tag av vid avfart 135 mot Härad och Motorstadion, följ sedan skyltningen fram till stadion. För trafik från Stockholm på E20, ca 7 km efter passering av Strängnäs, tag av vid avfart 135 mot Härad och Motorstadion, följ sedan skyltningen fram till stadion. Särskild pressparkering hittar ni mittemot depåinfarten, det är också via depåinfarten ni når banan och presscenter som finns i klubblokalen