Åter tävlingar inom bilsporten

Äntligen har tävlingarna börjat för dom aktiva. Under midsommarhelgen så kördes Midsommarrullet hos SMK Arboga med SAMSarna Elin Ullervik och Carl Eriksson som delade bil. Elin lyckades köra bra i första omgången men det vart inget mera åkande då Carl tyvärr gjorde en miss och bilen vart inte mera körbar för tävlingen.

Rallycross SM har också dragit igång och det var med två deltävlingar på VM-banan Höljes. Där körde SAMS-förarna Oskar Hellström i JSM, Rasmus Palm i SM 2400 och Per Nystedt i RM 2150
Deltävling 1:
Oskar som kör som första års junior i rallycrossen efter att ha kört crosskart visar direkt framfötterna. Efter en bra dag var Oskar 6 efter dom tre grundomgångarna och fick åka semifinal där slutade han 3:a och får med det åka final. Väl i finalen slutar Oskar 5:a efter en punktering.