SAMS Motocrosskola 2020

Onsdag 22/4 kl 18:00-20:00 drar vi äntligen igång 2020-års motocrosskola. Banan har torkat upp efter vintern och den ordinarie träningen tisdagar, torsdagar och lördagar är i full gång. Inför årets säsong finns det några saker som kan vara bra att känna till. Dels från Svemo och dels från klubben.

Samtliga deltagare måste vara medlemmar i SAMS. Om deltagaren är under 18 år så måste minst en målsman vara medlem i klubben. Familjemedlemskap är ett smidigt alternativ. Mer information om medlemskap längre ner i brevet.

Avgift för årets crosskola är 500kr/deltagare för SAMS-medlemmar. Är du medlem i SMK Södermanland och har betalt årets guldhjälmsutbildning där så får man även vara med i Sams crosskola för endast 100kr/säsong. Detta gäller även omvänt, om man som Sams-medlem vill deltaga vid SMK Södermanlands crosskola.

Utöver den vanliga guldhjälmsutbildningen så kommer vi i år även ha en ungdomsgrupp för ungdomar 13 till 21 år. Dessa deltagare behöver minst inneha klubblicens.

Strängnäs AMS är en ideell förening vilket innebär att vi som medlemmar måste hjälpas åt för att driva klubben framåt. Våra ordinarie träningstider bemannas av våra medlemmar. Som medlem bör man under året hjälpa till med öppning av banan under ordinarie träningstider. Ett förslag på detta kommer läggas ut på hemsidan inom kort.

Vi kommer att köra onsdagar så länge som det är möjligt. När höstmörkret smyger på så byter vi träningsdag till söndagar kl 14:00-16:00. Under semesterveckorna så kommer vi köra i mån om tränare. Håll utkik på hemsidan för löpande information under sommaren.

Varmt välkomna till en ny härlig motocrossäsong!!

Med vänliga hälsningar
Tränarna

BLI MEDLEM

Skicka ett mail till kansli@strangnasams.se innehållande:
Namn, adress, telefonnummer, personnummer Meddela även om det ska vara BIL eller MC.

Avgiften sätts in på bankgiro 5613-1394 där ni meddelar vem eller vilka avgiften avser.

Familj 500 kr
Vuxen 300 kr
Ungdom t.o.m med 18 år 160 kr
(för barn under 15 år krävs även att en målsman är medlem)

Som medlem i Strängnäs AMS har man rabatter hos följande företag:
AutoExperten Harvstigen 6 Strängnäs
Mekonomen i Strängnäs
Mekonomen i Eskilstuna