Knatteavslutning på Bowlinghallen Söndag 12:e Januari kl 15:00-17:30

Knatteavslutning.
För alla knattar och ungdomar som varit med under säsongens motocrosskola tänkte vi hitta på något roligt som avslutning på en ovanligt lång och lyckad säsong. Så söndagen den 12 januari kl 15:00-17:30 är ni välkomna till avslutning på bowlinghallen i Strängnäs, där dom som vill får spela bowling och äta tacos-buffé. Det är kostnadsfritt för alla ungdomar som varit med under årets motocrsskola. Föräldrar, syskon, bekanta mm betalar 150:-/person för bowling och tacos och ungefär hälften om ni endast vill äta mat. Det betalas på plats. Däremot skulle vi behöva veta hur många som kommer och om ni vill spela bowling eller inte. Så skicka ett meddelande till jerry.ahlen@outlook.com och meddela. Gör det senast Fredag den 20/12.

Tack för den här säsongen!!

Med vänlig hälsning,
Tränarna

OBS! GLÖM INTE P-SKIVAN UTANFÖR BOWLINGHALLEN!! Det blev tyvärr ett gäng onödiga P-bötter förra året ;D