Samsekipage i flera tävlingar

Det är full fart med tävlingar kommande helg, först ut är Eskilstuna MK med sitt Kvällsrally redan på fredag kväll i Ekebygropen till start har vi från Sams, Håkan Borgh med kartläsare Anders Annergård i Grp E noterbart att de har en sammanlagd ålder på 150 år det är nog ganska svårslaget. De började tävla redan på -60 talet. Thomas Svensson är kartläsare till Andreas Guillemot Eskilstuna MK. Thomas dotter Elina Svensson är co driver åt Billy Johansson Team Westom i nästa helgs 16-17 SM  rally i Kolsva. Det är två svenska ekipage anmälda till en rallycrosstävling i Grenland Norge kommande helg därav ett från Sams, Kenneth Johansson som tävlar i klass Historic med sin Volvo 142. Denna tävling ingår i den öppna klassen för historiska rallycrossbilar. Det är en 2 dagars folkracetävling i Laxå och där har vi i damklassen Elin Ullervik och seniorerna Micke Rylander och Joakim Lundgren till start. Folkrace junioren Calle Eriksson vilar denna helg men laddar inför nästkommande tävling i Mimlimits cup den 17: e augusti på Tolvmannabanan i Kisa. Då detta är en nedlagd slalombacke som skall köras upp och ned så är det bakhjulsdrift som är ett måste, Calle åker då med sin Ford Sierra som han körde i Vimmerby. På senaste tävlingen i Vingåker blev det en andraplats i A finalen för honom då i en Toyota Celica. 

Nu önskar vi samtliga lycka till på de olika arenorna!