Uteblivna framgångar i Motala

Det blev inga större framgångar för våra tre deltagare från Sams vid folkracefestivalen i Motala på Dunteberget förra veckan. Både Jimmy och Jonas Hellström kvalade in till finaldagen på lördagen men där blev det för dåligt med poäng i kvalet, Jimmy fick ihop poäng från två omgångar medans Jonas bara hade ett resultat från kvalet. För junioren Calle Eriksson var det kvaldag på torsdagen och nu satt han i en Mazda och fick några poäng i första kvalomgången, men i den andra så försvann ett bakhjul med tillbehör men trots detta så fortsatte Calle köra till målgång och blev något av publikfavorit på bara tre hjul. Det blev några poäng men det räckte tyvärr inte att kvala in till lördagen. I kväll fredag så är det dags för en kvällstävling  på Trollåsen i Vingåker och då har Calle tagit fram en Toyota som vi hoppas han skall kunna konkurrera med men det är ett namnkunnigt motstånd så vi får se hur det går. Även Elin Ullervik kommer till start och hon är anmäld i seniorklassen för att mäta sig med grabbarna denna gång. Hon hävdade sig bra i Semesterracet i Vimmerby i damklassen.