Knatteavslutning på Bowlinghallen Söndag 18:e November kl 17:00

Hej,

Nu har hösten kommit på allvar och det börjar bli dags att göra i ordning crossbanan i väntan på vintern och kärlen. Så söndagens knattetränging blev då den sista för den här säsongen. Men alla knattar, ungdomar och vuxna är varmt välkomna att köra igen på banan då den öppnar för vinterträning. Datum beror på vädret så håll utkik på hemsidan eller på Facebook.

För alla knattar och ungdomar som varit med under säsongens motocrosskola tänkte vi hitta på något roligt som avslutning på en ovanligt lång och lyckad säsong. Så söndagen den 18:e november kl 17:00-19:30 är ni välkomna till avslutning på bowlinghallen i Strängnäs, där dom som vill får spela bowling och äta tacos-buffé. Det är kostnadsfritt för alla ungdomar som varit med under årets motocrsskola. Föräldrar, syskon, bekanta mm betalar 150:-/person för bowling och tacos och ungefär hälften om ni endast vill äta mat. Det betalas på plats. Däremot skulle jag behöva veta hur många som kommer och om ni vill spela bowling eller inte. Så skicka ett meddelande till mig på Facebook eller mejla mig på liekna(snabel-a)gmail.com och meddela. Gör det senast Onsdag den 14/11.

Tack för den här säsongen!!

Mvh Dennis Liekna med tränarna Tony, Jerry, Roy och Anders