Finalseger i Semesterracet för Pelle Wilén

Det blev Sams seger i den prestigefyllda folkracetävlingen Semesteracet i Vimmerby. Det var totalt 750 deltagare anmälda och givetvis hela Sveriges seniorelit var på plats. Pelle Wilén och ett tiotal andra hade slagit sig samman i en seriös satsning i ett team, Go Ninja Sports Club var namnet och Saabarna var identiska utseendemässigt. Pelle Wilén tog sig på ett galant sätt vidare genom kvalåken och fick ihop poäng till Lördagens A final. Eftersom det bara var Wilén som satt i en Saab och de övriga fem i bakhjulsdrivna bilar så blev han sist av startplattan men vilken uppvisning han bjöd både konkurrenter och publiken på då han tog sig förbi en efter en och sedan bara seglade ifrån dem mot en bergsäker seger. Det här var en av Pelles största segrar och vilken inramning med 25 000 åskådare som fick se en fantastisk final och ”vår” Pelle Wilén från Strängnäs AMS överst på prispallen. Nu är det dags för nästa stora folkracefestival i Motala och som startade redan i dag tisdag med finaler på lördag. Man kan ju räkna med att det finns revansch sugna deltagare på startlinjen men just nu är Pelle Wilén Strängnäs AMS Folkracekungen i Sverige.