Moberg på pallen , Wilén i A-final och Nilsson la bilen på taket

Team Moberg på pallen i Järbo

Det blev en lyckad tävling för Rikard Moberg/Jonas Eriksson när man summerar Gestrikekannan i Järbo. De tog en hedrande andraplats i sin klass A förare 4 WD och blev trea totalt det var endast Tomas Bergman SMK Hälsinge och Tobias Söderqvist AMF Årsunda som var före. Prestationen blir ännu större av Team Moberg eftersom de var först i spåret fr.o.m. SS 2 vilket alltid är svårt vintertid. Man fick också åka en rek innan och skriva egna noter på de tre sträckorna som tillsammans mätte ca. 60 km. vilket givetvis också är nyttigt att få göra. Nästa tävling för Team Moberg blir LBC Ruschen i Lima 10:e mars.

Jämtrallyt

Vi hade ju Kenneth Nilsson till start i Jämtrallyt som ingick i Klassiska Rallycupen men det blev ingen långvarig tävling, han lyckades lägga Forden på taket redan på den första sträckan och så var den dagen förstörd. Hoppas att han hinner få ordning på bilen då nästa tävling är i Skutskär kommande lördag.

 

RallyX on ice

Att Pelle Wilèn vill tampas med de stora namnen i RallyX världen är helt uppenbart, för även i den tredje deltävlingen var han i kvalet snabbast och vann sin semifinal och fick pole position i A finalen där han tyvärr inte fick till det i starten utan hamnade i snörök bakom konkurrenterna. Denna gång var det en plogad bana på sjöis och man kan lugnt konstatera att Pelle har satt sin prägel på den här serien. Den fjärde och avslutande deltävling körs i norska GOL nästa helg och kommer att sändas i svensk TV.

 

Thord s Sams