SAMS förare i både rally och RallyX

Rallyx on ice deltävling 3 i ÅL

Nu på Söndag är det dags för den tredje deltävlingen i RallyX on ice. Det är dags för de två avslutande deltävlingarna som båda avgörs i vårt västra grannland först nu i ÅL. Pelle Wilèn står åter på startlinjen i en Super Car lite från JC Raceteknik och i den senaste tävlingen i Höljes tog han efter lite strul i starten av A finalen en hedrande fjärdeplats. Vi hoppas nu på en minst lika bra placering för Pelle och jag tror att han kan få till det nu när han börjar komma underfund med bilen.

Gestrikekannan i Järbo

Nu på lördag är det dags för ytterligare en deltävling i Super Cupen när Järbo MK arrangerar den anrika Gestrikekannan, vi har ett Samsekipage till start och det är Rikard Moberg med co-driver Jonas Eriksson Kullings MS. Moberg tävlar i klassen 4 WD och där har han ett namnkunnigt gäng att ta sig an, vi får nu hoppas att det fungerar bättre för honom än senast i Bergslagsrallyt då det blev motorproblem och han tvingades bryta redan på den första sträckan.

MK VMT Jämtland bjuder in till Jämtrallyt

En som drar iväg längre norrut är Kenneth Nilsson med sin co-driver Peter Andersson Östergyllens RC och en deltävling i Klassiska Rallycupen. Detta är en tävling som samkörs med SM som avgörs samtidigt. Samsekipaget rattar en Ford Escort RS och det är på riktiga vintervägar med meterhöga snövallar som det går fint att stöda sig mot som det skall avgöras.

Nu önskar vi våra Samsekipage lycka till med helgens tävlande.