Pelle Wilèn i A final

Nu det var dags för den andra deltävlingen i RallyX on ice, denna gång på den kända VM banan i Höljes. Den första deltävlingen kördes i Östersund där det blev svårt för de tävlande i den täta snöröken. Pelle var näst snabbast på tidskvalet men hamnade på efterkälken när det var dags för tävlingsheaten.

Nu var det bättre förhållanden i Höljes och Pelle hade säkert lärt sig ett och annat. Tog sig enkelt till A final men hade otur i starten att dörren öppnade sig och fick då problem med att stänga den,men trots detta blev det en fin fjärdeplats bakom segraren Kevin Eriksson, tvåan Sondre Ejven Norge och Sebastian Eriksson alltså tätt bakom tre stycken välmeriterade VM förare. Pelle som har ett antal SM guld i rally och kört en mängd Folkrace tävlingar har visat att han även kan vara med i toppen när det gäller Rallycross. Nu återstår det två deltävlingar i Norge den sista Tv sänd i början av mars. Pelle tävlar för Team JC Raceteknik och ligger förnärvarande på en sammanlagd niondeplats i sammandraget.

Vi önskar honom lycka till i de kommande tävlingarna!