Samsekipage i NGK Masters

På lördag körs årets grand finale i Folkrace NGK Masters på Kalvholmen i Karlstad med två ekipage från Sams Pelle Wilèn och Jimmy Hellström. Det här är en tävling som många vill vinna då det är många stjärnor inom bilsporten som ställer upp i topptrimmade bilar byggda bara för den här tävlingen. Vad sägs om Rallycrossvärldsmästaren Johan Kristoffersson, Simon Olofsson, Tomas Bryntesson, Sandra Hultgren från rallycrossen. Rallyvärldsmästaren Pontus Tideman och väl meriterade från folkrace Daniel Wall och Tobias Svärd.

Vi får hoppas att våra Samsare kan ge de här en riktig fight om finalplatserna.

 

Lördagen den 28 oktober kommer det att arrangeras en fyra timmars uthållighetstävling på vår Motorstadion för första gången så passa på och kom ut och kolla på en annorlunda tävling.

 

Motorhälsningar från Thord s