Wilén öppnade med seger i nya bilen

I Lördags kördes Eskilstunas rallytävling EMK-Kannan. Över 200 ekipage kom till start för att göra upp om segern på 6st sträckor i Eskilstuna skogarna. Ett av ekipagen var Pelle Wilén (Strängnäs AMS) med sin kartläsare Viktor Larsson (Laxå MK). Pelle har sålt SAABen och kom till start med nya bilen, en VW Golf III Grupp H.

Pelle rapporterar: Vi kan inte annat än vara nöjda med premiären. Hade inga större bekymmer under dagen förutom att vi fick problem med tomgången på bilen (5000rpm). Åkte på i mitt eget tempo och lyckades vinna klassen med närmare 30sek och slutade på en delad 4:e plats bland A-förarna.  Helt klart över förväntan, som närmast var vi 3tiondelar efter Jimmy Olsson på en sträcka.

Titta på youtubeklippet genom att klicka på LÄS MER
Klicka här för att se filmklipp utifrån SS4, filmat av: Stefan Enlund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.